Studiu electrofiziologic și ablație cu radiofrecvență 

Aritmiile apar atunci când sistemul electric care reglează bătăile constante ale inimii întâmpină o problemă. 

Ca rezultat, inima bate fie prea rar, prea repede sau neregulat, pompând sângele într-un mod mai puțin eficient.

 Când se întâmplă acest lucru, este posibil ca organele vitale să nu primească un flux adecvat de sânge pentru a funcționa în mod optim. 

Pulsul anormal trebuie întotdeauna evaluat de către un specialist în ritm cardiac, mai ales când apare la copil. 

Centrul Inimii Rocordis are o echipă experimentată  în diagnosticarea și tratarea problemelor de ritm cardiac la copil, utilizând cele mai noi tehnici și materiale pentru a ajuta la gestionarea stării copilului dumneavoastră. 

Pionier al Electrofiziologiei cardiace moderne în țara noastră, Dr. Gabriel Ivanică a introdus metoda curativă prin ablației cu radiofrecvență în România în anul 1998.

De atunci, cu răbdare și perseverență, a dus tehnica ablativa la un alt nivel, atât prin cunoștințele acumulate în urma experienței vaste, precum și prin strategii menite sa îmbunătățească gestul terapeutic intervențional. 

Sunt rezolvate cazurile de aritmii cardiace, inclusiv cele amenințătoare de viață (sindrom Wolff-Parkinson-White cu risc de moarte subita, tahicardii ventriculare, tahicardii permanente care conduc la cardiomiopatii dilatative ritmice, etc.)  în cadrul unei scurte spitalizări.

Programează o consultație

Programează o consultație la Rocordis